menu
BABY- & PEUTERZWEMMEN

Zwemmen met je baby: een bijzondere belevenis. Babyzwemmen kan al vanaf 10 weken na de geboorte. De baby heeft dan nog de natuurlijke reflexen van voor de geboorte die ervoor zorgen dat ze geen water inslikken bij het onderwater gaan. Tijdens de les worden allerlei oefeningen gedaan om de baby aan het water te laten wennen. Babyzwemmen vindt uiteraard plaats onder deskundige begeleiding. De vrolijke liedjes, de spelletjes en het samen zijn met andere kinderen en ouders maken het zwemmen tot een wekelijks feestje. Het water heeft een temperatuur van ongeveer 33 graden. Na binnenkomst kun je eerst jezelf omkleden in de kleedkamer. Voor de kinderen zijn er aankleedkussen bij het zwembad.

CONTACT

Leeuweriklaan 7b
7905 CA Hoogeveen
Info@zwembaddeleeuwerik.nl
Wat neem je mee?
• Een zwemluier. Er bestaan badpakjes en broekjes met een ingebouwde luier maar die zijn meestal net iets duurder. Een goedkope zwemluier kan je zo mee gaan zwemmen of je trekt er een badpakje of broekje over aan.
• Handdoeken voor jou en voor je baby
• Een flesvoeding of iets te eten zoals een banaan
• Schone luiers en babydoekjes
• Badkleding voor jezelf
• Extra babykleertjes

Handig om te weten
Verzamel de avond van tevoren alvast al je spulletjes en neem de tijd om bij het zwembad te komen. Zorg dat je geen haast hebt. Let er op dat je baby warm gekleed is, de overgang van buitenlucht naar zwembad en andersom is anders veel te groot.
lestijden
Baby- en peuterzwemmen vindt plaats
op woensdag
09.45-10.15 uur
10.15-10.45 uur
10.45-11.15 uur
11.15-11.45 uur

Tarieven
De kosten zijn € 30,== voor een zes badenkaart. Deze is 8 weken geldig.
INSCHRIJVEN